Vilka är vi?

Information om Provins Insurance AB

Provins Insurance AB är en försäkringsmedlare med Svensk Bilsport som samarbetspartner som har kontor i Sverige men verkar nationellt och internationellt med att ta fram och placera bilsportförsäkringar. Hos oss kan ni försäkra er tävlingsbil, go-kar/kart och rallybil. Vi har trafikförsäkring för rallybil och en garageförsäkring.
Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och oss själva tillsammans med våra kunder och dem vi representerar.

Vi brinner för idrott och Bilsport är en idrott vi håller extra nära då vi delar den passion som aktiva och anslutna till idrotten smittar av sig med.

Denna sida är gjord endast för att du som har att göra med Bilsport ska få en klarare och enklare bild av försäkringsdjungeln som kan verka
svårbegriplig vid en första anblick. Funderar du över något kring produkterna eller Provins Insurance, tveka inte att kontakta oss.

Ni kan läsa mer om våra olika verksamheter på följande länk Provins Insurance

Reklamation & Klagomål

Vi prioriterar att du ska vara nöjd med det arbete som vi utför.
Om du ändå skulle känna att du inte är helt nöjd, kontakta oss

Provins Insurance AB vill att du ska vara nöjd med det arbete vi utfört. I första hand kan det mesta lösas via en diskussion med den handläggare eller kontaktperson du pratat med.
Är du inte nöjd efter en första diskussion så använder du adressen nedan för att reklamera eller klaga på något.
Klagomålet ska framföras skriftligen via brev.

Kontakt

Provins Insurance AB
Klagomålsansvarig
Prästgatan 30B
831 31 Östersund