Försäkra din personbil Ontrack

Vi erbjuder ontrackförsäkring för bilar som ska köras på inhägnat område. Försäkringen är lämplig om du vill skydda ditt fordon från plötsliga händelser när du kör på en trackday. Observera att försäkringen inte gäller vid tävlingsliknande former. Det är viktigt att du ser över vilka säkerhetsföreskrifter som gäller och vart vi erbjuder försäkringen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag eller för en dialog.

Läs mer om att försäkra din personbil Ontrack

Ontrackförsäkring är till för dig som vill försäkra din personbil när du kör bilen på en motorbana eller inhägnat område. Många vagnskadeförsäkringar undantar just dessa områden i ett vanligt villkor vilket medför att du kan behöva tillägget för att kunna få ersättning vid en trafikolycka.

Försäkringen avser att täcka marknadsvärdet på din personbil. Det är därför viktigt att du försäkrar bilen till rätt värde för att inte riskera att bli underförsäkrad.

Vår försäkringslösning är framtagen tillsammans med Svenska Bilsportförbundet och Folksam.
Det är därför viktigt att det regelverk som gäller på motorbanan du kör efterföljer Svenska Bilsportförbundets riktlinjer och att du i din tur följer de instruktioner som ges.

Offertförfrågan försäkring av Personbil Ontrack

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag.
Avser din förfrågan flera fordon så vänligen ta kontakt med oss på bilsport@soderbergpartners.se eller 063-556501.
Vi svarar i normala fall samma dag om ni skickar förfrågan måndag 07.00 till fredag 16.30.
Helgförfrågningar besvaras i vanliga fall nästkommande vardag.
Vill ni komma i direktkontakt med oss så ring på 063-556501

Försäkringstagare

Fordonsinformation

Obs! Offertförfrågan besvaras per e-mail och kan ibland landa i skräpkorgen hos den vi mailar till. Håll koll på ett e-mail från bilsport@soderbergpartners.se efter att ni skickat förfrågan.